Politica de confidentialitate si termenii de utilizare


Acest site este intretinut si administrat de SC Anonbrand SRL.

Copyright

Continutul site-ului www.anonbrand.com - imagini, texte, elemente de grafica web, scripturi, software - este integral proprietatea SC Anonbrand SRL si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul SC Anonbrand SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

Date personale

Datele dumneavoastra personale vor fi folosite de SC Anonbrand SRL si furnizorii sai exclusiv in scopul declarat al acestui site: comert on-line, furnizare de bunuri si servicii, blog. Informatiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a va trimite confirmarea comenzilor, promotii, buletinele informative periodice, recomandari personalizate etc. SC Anonbrand SRL nu face publice si nu vinde bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor sai. Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, SC Anonbrand SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale furnizate de clienti. Scopul colectarii datelor este facturarea in vederea comertului on-line si a furnizarii de bunuri si servicii. Refuzul furnizarii acestor date determina imposibilitatea onorarii comenzilor. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si nu sunt comunicate nici unui alt destinatar. Conform Legii nr. 677/2001, clientul beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si de dreptul de a se adresa justitiei. Totodata, are dreptul sa se opuna prelucrarii datelor personale si sa solicite pe cale oficiala stergerea datelor. Datele nu vor fi transferate in alte state. Daca unele din datele personale sunt incorecte, clientii pot trimite informatii exacte la contact@anonbrand.com.

Limitele accesului la site

Garantam utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site, in scopurile declarate: magazin online, comunitate urbana si blog. Utilizatorii nu au dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a-l reproduce partial sau integral, de a-l copia sau de a-l exploata in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor SC Anonbrand SRL.

Limitele responsabilitatii

Utilizarea pe www.anonbrand.com a oricarui nume de marca inregistrata nu constituie reclama pentru compania respectiva. SC Anonbrand SRL nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi invinuita pentru pagubele aparute prin folosirea informatiilor sau a produselor achizitionate prin intermediul magazinului online. Informatiile incluse pe www.anonbrand.com va sunt puse la dispozitie cu buna credinta, din surse pe care noi le consideram de incredere. in cazul in care vreunul dintre articolele publicate sau orice alta informatie intra sub incidenta legii dreptului de autor, va rugam sa ne aduceti la cunostinta la adresa contact@anonbrand.com pentru a putea lua masurile legale necesare. Nu garantam ca informatiile sunt exacte, complete sau obiective, de aceea nimeni nu trebuie sa se bazeze pe ele pentru nici un scop. Parerile exprimate in cuprinsul materialelor care apar in sectiunea blog sunt asumate in intregime de autorii respectivelor materiale si nu implica responsabilitea solidara a www.anonbrand.com.
Informatiile pot fi reproduse exclusiv pentru uz personal. Pentru informatiile sau datele considerate de interes general, care ar putea aparea in presa, SC Anonbrand SRL trebuie sa isi exprime acordul pentru publicare.

Reclamatii privind produsele

Orice reclamatie privind starea produselor livrate la clienti va fi adusa la cunostinta firmei noastre in maximum 24 de ore de la primirea acestora, telefonic sau prin e-mail la contact@anonbrand.com, urmand ca societatea noastra sa o solutioneze. Intreaga responsabilitate a viciilor descoperite si repararea lor revine in sarcina SC Anonbrand SRL. In cazul in care produsele nu se pot livra sau integritatea le este afectata pe parcursul livrarii, clientul poate cere returnarea sumelor incasate deja de SC Anonbrand SRL, dar nu si despagubiri suplimentare. Valoarea maxima a obligatiilor companiei noastre fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare a unui colet/produs este valoarea sumei incasate de la client pentru respectiva comanda. In cazul in care v-ati razgandit asupra achizitiei facute de la www.anonbrand.com, ne puteti returna pachetul in termen de 10 zile si primiti banii inapoi, cu conditia ca pachetul sa fie in aceeasi conditie in care l-ati primit. Plata returnarii pachetului revine clientului, urmand ca SC Anonbrand SRL S.R.L. sa restituie clientului contravaloarea produselor returnate, dupa ce constata ca acestea sunt in starea in care au fost expediate.

Pretul final si livrarea

Pretul final platit de client este format din pretul produsului + cheltuielile de expeditie. Compania noastra nu percepe nici o taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului. Pentru produsele aflate in stoc, livrarea se va face conform optiunii clientului, prin curierat. Va rugam sa luati in considerare ca exista un interval de 12-24 ore intre inregistrarea comenzii si preluarea acesteia de catre curier. Orice intarziere suplimentara va fi comunicata clientului. Atentie! Datorita timpului foarte scurt de procesare a comenzilor, ne este imposibil sa operam modificari asupra comenzilor deja plasate.
Conform OG 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta si Legii nr. 51/2003, care aproba ordonanta, "consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor". Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi conditie ca la primire: fara defecte (cu exceptia viciilor ascunse) si in pachetul orginal in care au fost livrate. Atentie! Comerciantul, in cazul in care nu poate executa contractul din cauza ca produsul sau serviciul nu este disponibil, trebuie sa informeze consumatorul despre aceasta indisponibilitate, iar sumele pe care acesta le-a varsat ca plata trebuie rambursate de comerciant in termen de maximum 30 de zile. Clientul se obliga ca in momentul returnarii sa trimita un e-mail pe adresa contact@anonbrand.com, care sa contina:
- data expedierii coletului;
- numarul comenzii;
- suma de returnat;
- modalitatea de plata dorita (date contului bancar sau pentru mandatul postal);
De asemenea, retururile se fac intotdeauna cu confirmare de primire exclusiv pe adresa Horea 62, ap1 Destinatar: Andrei Tau si trebuie sa contina in colet o copie a facturii. Orice conflict aparut intre SC Anonbrand SRL si clienti va fi rezolvat pe cale amiabila. in cazul in care acest lucru nu este posibil, se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu, iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.

Dispozitii finale

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, acest fapt nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta neconditionat termenii si conditiile de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu a unui contract valabil incheiat.